Numri Europian i Unifikuar i Nevojës Urgjente

Numri Europian i Unifikuar i Nevojës Urgjente

   

 

Në rast se jeni në rrezik dhe ndodheni në shtet të Europës së Bashkuar, merrni numrin 112

http://ec.europa.eu/information_society/activities/112/index_en.htm

 

Numri Europian i Unifikuar i Nevojës Urgjente