Πρόσκληση στο 2ο φεστιβάλ εθελοντικών οργανώσεων δασοπροστασίας πυρόσβεσης και διάσωσης του Κέντρου Προστασίας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος του Δήμου Βύρωνα

 Οι εθελοντές του Κέντρου Προστασίας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος του Δήμου Βύρωνα διοργανώνουν το 2ο Φεστιβάλ Εθελοντικών Οργανώσεων δασοπροστασίας - πυρόσβεσης και διάσωσης που θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Βράχων (Μελίνα Μερκούρη) στο Βύρωνα στις 6-7-8 Μα'ί'ου  2011.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου του Κέντρου το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει περιβαλλοντική εκπαίδευση στα σχολεία από το WWF Ελλάς, παρουσιάσεις πυροσβεστικών οχημάτων και εξοπλισμού των εθελοντικών ομάδων, επιδείξεις και αγωνίσματα. Ειδική ημερίδα με θέμα "Ασφάλεια προσωπικού και δασικές πυρκαγιές" πραγματοποιείται στο πλαίσιο του φεστιβάλ.

  Σκοπός του φεστιβάλ είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών και ιδιαίτερα των μαθητών, η ενημέρωσή τους σε θέματα εθελοντισμού και η σύσφιξη των δεσμών των εθελοντικών ομάδων.

Περισσότερες πληροφορίες παρατίθενται στην ιστοσελίδα www.forestservice.gr και στα τηλέφωνα 210 7644486, 6940975951 (κ. Τασιός Γεώργιος)