Ο Υπουργός Εσωτερικών και ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη στο περίπτερο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην 82η ΔΕΘ

Αθήνα, 09 Σεπτεμβρίου 2017

Το περίπτερο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν σήμερα ο Υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Σκουρλέτης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νικόλαος Τόσκας. Τους Υπουργούς ενημέρωσε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Καπάκης, για τις δράσεις της Γενικής Γραμματείας συνολικά, αλλά και για τα περισσότερα από κάθε άλλη χρονιά μεγάλης έκτασης περιστατικά που αντιμετωπίστηκαν στο πλαίσιο της αποστολής της.

Έμφαση, όπως ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας, δίνεται στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού, καθώς οι πολίτες, όταν γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν, συμβάλλουν στον περιορισμό των συνεπειών από τις καταστροφές.

Τέλος, οι δύο Υπουργοί συνοδεύονταν από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών, Κωνσταντίνο Πουλάκη, τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα, Τζανέτο Φιλιππάκο και τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο Βασίλειο Καπέλιο.

 

Κατηγορία: