Το e-mail και η ιστοσελίδα της ΓΓΠΠ άλλαξε!

Στα πλαίσια της αναβάθμισης των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της ΓΓΠΠ, δημιουργήθηκε το νέο εμπλουτισμένο και πιο χρηστικό portal που βλέπετε στην οθόνη σας.

            Η νέα ηλεκτρονική διεύθυνση που διαθέτει η ΓΓΓΠ και με την οποία μπορείτε πλέον να επικοινωνείτε είναιinfocivilprotection@gscp.gr.

            Tο portal περιλαμβάνει μια σειρά από επιπλέον λειτουργίες όπως:

Ενημερωτικό δελτίο (newsletter): Έχετε τη δυνατότητα να λαμβάνετε αυτόματα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο αφού δηλώσετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στο αντίστοιχο πεδίο, τα δελτία τύπου, τις ειδήσεις ή τις ανακοινώσεις που η ΓΓΠΠ επιθυμεί να σας κοινοποιεί.  

Οδηγίες προστασίας για τους πολίτες σε 5 ξένες γλώσσες: αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά, αραβικά και αλβανικά.

Μητρώο Προμηθευτών: Αν είστε προμηθευτής ειδών έκτακτης ανάγκης και θέλετε να μας γνωρίσετε τα στοιχεία της επιχείρησής σας και τα προϊόντα που εμπορεύεστε μπορείτε να συμπληρώσετε την αντίστοιχη φόρμα στο Μητρώο Προμηθευτών.

Διαδραστικό χάρτη: Μια εφαρμογή που συνεχώς εμπλουτίζεται και σας επιτρέπει να δείτε ανά περιφέρεια, νομαρχία και δήμο όλης της χώρας τα σημεία ενδιαφέροντος, τους χώρους συγκέντρωσης πληθυσμού, τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις ΣΕΒΕΖΟ (εγκαταστάσεις με επικίνδυνες ουσίες), τα στοιχεία διευθύνσεων και γραφείων πολιτικής προστασίας και υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης. 

Δημόσια Συζήτηση: ένα φόρουμ όπου μπορείτε να ανταλλάσσετε απόψεις και να συζητάτε.  

Δημοσκοπήσεις: έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε στις ερωτήσεις που θέτει κατά καιρούς η ΓΓΠΠ.

Yπηρεσία RSS Feed: μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα δελτία που έχουν προστεθεί στην ιστοσελίδα της ΓΓΠΠ.