Επίσκεψη του γ.γ. Πολιτικής Προστασίας στα Ελικόπτερα του Πυροσβεστικού Σώματος και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κρατικού Αερολιμένα Αθηνών

Αθήνα, 08 Αυγούστου 2019

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 08 Αυγούστου 2019, επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκου Χαρδαλιά στην Υπηρεσία Εναερίων Μέσων Πυροσβεστικού Σώματος (Υ.Ε.Μ.Π.Σ.) και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κρατικού Αερολιμένα Αθηνών.

Τον  Γενικό Γραμματέα, υποδέχτηκε ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Βασίλειος Ματθαιόπουλος και ο Ειδικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Γεώργιος-Μάριος Καραγιάννης. Ο Γενικός Γραμματέας ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Υ.Ε.Μ.Π.Σ. και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Κρατικού Αερολιμένα Αθηνών, όπου ενημερώθηκε για το έργο τους και τις επιχειρησιακές τους αρμοδιότητες, καθώς και για τον εξοπλισμό και τα μέσα που διαθέτουν.

Ο κ. Χαρδαλιάς στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε το προσωπικό των δύο Υπηρεσιών για το σημαντικό έργο που προσφέρουν στην ελληνική κοινωνία, καθώς επιχειρούν κάτω από αντίξοες συνθήκες με κίνδυνο της ζωής τους και τους διαβεβαίωσε ότι ως πολιτική ηγεσία θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους.

Τον Γενικό Γραμματέα επίσης, υποδέχθηκαν ο Συντονιστής Επιχειρήσεων με έδρα τον Πειραιά Υποστράτηγος Ιωάννης Πετρούτσος, ο Διοικητής της Υ.Ε.Μ.Π.Σ. Πύραρχος ΧΑ Γεώργιος Πορτοζούδης και ο Διοικητής της Π.Υ. Κρατικού Αερολιμένα Αθηνών Αντιπύραρχος Γεώργιος Καραμανλής.

 

  

Κατηγορία: